LIM FM SU
LIM FM SU

Introduction LIM Media

LIM media is een creatieveling van Clifton Clifton ‘Clif’ Limburg. Zijn overuiging is dat de media een niet te onderschatten hoeksteen is voor het versterken van elke maatschappij, met informatie, educatie en recreatie. Clif’s passie voor muziek, maatschappelijke onderwerpen en het houden van een vinger aan de pols van actuele ontwikkelingen zullen leidend zijn in de programmering.

LIM MEDIA

Zal de maatschappij dienen met eigen radio- en tv-producties die voortkomen uit de ruim 30 jaren ervaring van oprichter Limburg in de omroepwereld in Suriname.

VISIE

De media dienen gedreven te zijn door de wil en de plicht om vanuit een onafhankelijke positie, zo omstandig mogelijk, met de samenleving te communiceren indachtig het belang van de drie belangrijke pijlers, te weten informatie, educatie en entertainment.

MISSIE

De missie is om het vertrouwen in de rol van de media bij het richting helpen geven aan de verdere vorming van onze maatschappij te doen versterken met eerlijke en verantwoorde informatie verwerkt in eigen radio en tv-producties.

LIM media is een onafhankelijk orgaan en zal, mede vanwege haar visie en missie, geen instrument kunnen zijn van invloedrijke personen, geestelijke groeperingen, politieke partijen, NGO’s of sportorganisaties. Zij staat wel open voor organisaties die hun opvattingen met betrekking tot maatschappelijk, sociaal-politieke of sport gerelateerde vraagstukken wensen te presenteren behoudens hun eigen verantwoordelijkheid en rekening houdende met de missie en visie van LIM media alsook de vergunningsvoorwaarden. Het streven is om middels samenwerkingsverbanden met andere gelijkgerichte mediaorganisaties ons land te helpen uitdragen, zowel nationaal als internationaal. 

Kanalen

LIM Media Zal Vanuit De Maikoestraat 36 Opereren Op De 91.7 Mhz Fm Tevens Zullen De Hoogtepunten Van De Uitzendingen Te Volgen Zijn Via De Sociale Mediakanalen.